search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:55
MENU CLOSE

Τηλεθέαση με διψήφιο ποσοστό η «Γη της ελιάς» την Πέμπτη

12.04.2024 18:31
H_GH_THS_ELIAS

Για δεύτερη φορά σε πέντε ημέρες, επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» καταφέρνει να συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατ. τηλεθεατές. Συνέβη χθες με τη σειρά του Mega να… ξεμακραίνει από τον ανταγωνισμό καθώς η διαφορά από το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα, τον «Σασμό», κόντεψε να φθάσει τις τρείς ποσοστιαίες μονάδες.

Ο διαμερισμός των τηλεθεατών στις προτάσεις των καναλιών φάνηκε για μια ακόμη φορά καθώς, από τις μετρήσεις της Nielsen, η κατάταξη στην λίστα με τα «καλύτερα» της ημέρας κρίθηκε από μικροδιαφορές στην τηλεθέαση.

Επίσης είναι εύληπτο το στοιχείο ότι ο κόσμος αρχίζει να συγκεντρώνεται μπροστά στις τηλεοράσεις του σταδιακά από το απόγευμα κι έπειτα με αποκορύφωμα του τρίωρο 21.00- 24.00 εξ ού και διακρίνεται από τον χαρακτηρισμό «ζώνη υψηλής τηλεθέασης».

Συνεκτιμώντας όλα αυτά το «Survivor» με τηλεθέαση μόλις 5,9% ήταν τρίτη επιλογή της ημέρας, ενώ το «Live news» με τη συνέντευξη Κασσελάκη και τα αποκαλυπτικά πλάνα από το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κατάφερε να πλασαριστεί στην 10η θέση, αποτελώντας πόλο έλξης για μόλις 440.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Άνετη επικράτηση του Mega στη «μάχη» τηλεθέασης της Πέμπτης

Εurovision 2024: Με συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου η Ελλάδα στον τελικό

Βουλή TV: Η Βίκυ Φλέσσα δεν παίρνει συνέντευξη αυτή τη φορά – Δίνει όμως στο «Βιβλιοβούλιο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:53