search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:05
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου βρέφος με εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι

13.04.2024 20:24
moro-121

Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται βρέφος μόλις 5,5 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του βρέφους πήγε αρχικά στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιας και ήταν το πιο κοντινό νοσοκομείο στο σπίτι της αλλά δεν εφημέρευε.

Έτσι, από εκεί έσπευσε στο εφημερεύον νοσοκομείο Παπαγεωργίου και οι γιατροί έκριναν ότι το μωρό, αφού είχε πρώτα διασωληνωθεί, έπρεπε να μεταφερθεί στο «Ιπποκράτειο» και στη ΜΕΘ Παίδων, όπου διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, το βρέφος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε αρκετές ώρες και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Νέος ισχυρός σεισμός στην Ιστιαία

Κτηνωδία στη Νέα Ιωνία: Πέταξε 4 κουτάβια σε κάδο λίγο πριν περάσει απορριμματοφόρο – Της επιβλήθηκε πρόστιμο 120.000 ευρώ

Χανιά: Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στον Γκίγκιλο – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:05