search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:29
MENU CLOSE

Η απάντηση της Χρηστίδου στον Καρβέλα: «Οι γυναίκες δεν γεννηθήκαμε έτσι – Αυτές είναι πεποιθήσεις που χτίστηκαν κυρίως λόγω της πατριαρχίας»

14.04.2024 12:47
xristidou_karvelas

Τη δήλωση που έκανε ο Νίκος Καρβέλας στη Ναταλία Γερμανού για τις γυναίκες σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.

«Η γυναίκα βιάζεται καθημερινά εδώ και χρόνια. Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει αυτό, γιατί είστε ρυθμισμένες να αισθάνεστε υπό του άντρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Υπάρχουν αυτές οι “εργοστασιακές ρυθμίσεις”, που δεν είναι εργοστασιακές, γιατί δεν γεννηθήκαμε έτσι. Είναι πεποιθήσεις που χτίστηκαν κοινωνικά και λόγω της πατριαρχίας κυρίως. Αυτό που λίγο έτσι με χάλασε ήταν το κομμάτι της ευθύνης πάνω στη γυναίκα», ανέφερε η παρουσιάστρια του Mega.

«Η γυναίκα δίνει τους αγώνες της, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, και κάνει τις προσπάθειές της που είναι πολύ σημαντικές. Οπότε, θα έπρεπε η ευθύνη να μετατοπίζεται στην ουσία και όχι στο κατά πόσο η γυναίκα έχει κάνει όσα πρέπει. Η γυναίκα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Καρβέλας για Τέμπη: «Υπεύθυνος ο πρωθυπουργός και ο υπουργός, όχι ο μικρός σταθμαρχάκος»

Eurovision: Σάλος με δημοσίευμα που θέλει την ΕΡΤ να έχει προαποφασίσει χαμηλή βαθμολογία για Κύπρο

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: Δεν ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου – «Ώχου και δε με νοιάζει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:28