search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:12
MENU CLOSE

Τρόμος στο Ούντινε: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Εντικά – Αποχώρησε με τις αισθήσεις του από το γήπεδο (video)

14.04.2024 21:53
ediga

Σκηνές τρόμου στο Ούντινε για τους παίκτες της τοπικής Ουντινέζε και την Ρόμα καθώς ο Εβάν Εντικά κατέρρευσε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο παίκτης της Ρόμα στο 72’ έπιασε το στήθος του και σωριάστηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή να σταματά αμέσως το παιχνίδι και να φωνάζει τους γιατρούς.

Η αγωνία για την υγεία του κράτησε μερικά λεπτά, αλλά ο 24χρονος Γάλλος ανέκτησε τις αισθήσεις του, μετά από δέκα λεπτά φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τον προπονητή της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, να πηγαίνει στα αποδυτήρια αμέσως για να τσεκάρει την κατάσταση του παίκτη του και στη συνέχεια να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο για να ενημερώσει τους παίκτες του.

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά στο 72’ (1-1 το σκορ) και θα συνεχιστεί σε άλλη ημέρα που θα οριστεί, από το σημείο της διακοπής του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπερνάρ «εκτέλεσε» τη Λαμία στη Λεωφόρο (3-1)

Στον θρόνο του Μονακό ο Τσιτσιπάς: Στο 0-2 ο θρίαμβος του Έλληνα τενίστα έναντι Ρουντ

Η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100 χρόνια ιστορίας της – Συγκίνηση Μελισσανίδη και στις κερκίδες (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42