search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:09
MENU CLOSE

Χαλαρή η τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου – Mega και Σκάι πρώτοι στις προτιμήσεις

15.04.2024 18:36
pixabay

Και μόνον το γεγονός ότι δύο κανάλια κατάφεραν να έχουν διψήφια ποσοστά τηλεθέασης το Σάββατο, τα οποία δεν ξεπέρασαν το 12,5%, δείχνει ότι υπάρχει μία τάση απομάκρυνσης των τηλεθεατών.

To Mega είχε το προβάδισμα το Σάββατο, ενώ ο Alpha έχει δυναμική στο 11,9% χάρη στην σταθερή απόδοση του προγράμματός του.

Η πρωινή παιδική ζώνη προγραμμάτων αλλά και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων το βράδυ συνετέλεσαν στην βελτιωμένη απόδοση του Star συγκριτικά με εκεινη που είχε την ίδια ημέρα μια βδομάδα πίσω.

Από την άλλη, ένα καλό μερίδιο που θύμισε τις παλιές καλές εποχές απέσπασε ξανά το Open, χάρη στην διαρκή ενημέρωση που είχε το βράδυ, καλύπτοντας την αεροπορική επιδρομή του Ιραν στο Ισραήλ, νωρίτερα από κάθε άλλο κανάλι. Την Κυριακή με το σόου που είχε το «Survivor» και τον Σάκη Ρουβά, εξακόντισε τη δυναμική του Σκάι στο 14,7%.ΛΕ

Τέλος, σταθερή ήταν η απόδοση του Μega, από Κυριακή σε Κυριακή. Πάνω – κάτω σχεδόν τα ίδια μερίδια είχαν επίσης οι Alpha, ANT1 και ΕΡΤ1, ενώ απώλειες παρουσίασε το Star σχεδόν μιάμισης ποσοστιαίας μονάδας. Το Open με τα ειδησεογραφικά ανακλαστικά του ξεπέρασε το 7%.

Διαβάστε επίσης:

«Μουσικό κουτί»: Πέρασε στην ιστορία η εκπομπή που τίμησε το ελληνικό τραγούδι

Νέο υψηλό σκορ τηλεθέασης το Mega χάρη στο «Τούνελ» της Παρασκευής

ΕΡΤ2: Τιμά τη μνήμη του Γιάννη Φέρτη με το «Μονόγραμμα» και το «Καλλιτεχνικό καφενείο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:06