search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 02:44
MENU CLOSE

O Κασσελάκης στην παρέλαση της ομογένειας στη Νέα Υόρκη – Οι αγκαλιές και οι selfies με τον κόσμο (video)

15.04.2024 00:09
kasselakis-parelasi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παρέστη στις εκδηλώσεις της ομογένειας της Νέας Υόρκης για την 25η Μαρτίου. Ο κ. Κασσελάκης παρακολούθησε την παρέλαση και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ομογενείς, ενώ δεν έλειψαν και οι selfies, κυρίως με τη νέα γενιά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη και απόψε αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Πολιτειακό Γερουσιαστή των Δημοκρατικών και Αναπληρωτή Επικεφαλής της Πολιτειακής Γερουσίας Νέας Υόρκης, Μάικλ Γιανάρις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, για αύριο, Δευτέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει προγραμματίσει συνάντηση στις 10:30 π.μ. (τοπική, 17:30 Ελλάδος) με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο

Θα ακολουθήσει στις 12 το μεσημέρι (19:00 Ελλάδος) γεύμα με επενδυτικούς και οικονομικούς φορείς, ενώ στις 5 το απόγευμα (μεσάνυχτα στην Ελλάδα), θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του πολιτικού κόμματος DSA Νέας Υόρκης και στις 18:15 τοπική, με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής. Στις 19:00 ο κος Κασσελάκης θα συμμετάσχει σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΗΠΑ, στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι «Κέφαλος».

Την Τρίτη θα ακολουθήσει το ταξίδι στην Ουάσιγκτον. Εκεί, το πρόγραμμά του θα έχει ως εξής:

  • 10:15: συνάντηση με τον βουλευτή του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Chris Pappas
  • 11:00 συνάντηση με τον Διευθυντή Διεθνών Υποθέσεων του οργανισμού American Israeli Public Affairs Committee (AIPAC), Stephen Schneider. 
  • 12:00: συνάντηση με το μέλος του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Ro Khanna, 
  • 14:30 συνάντηση με την Principal Deputy Assistant Secretary of State for European & Eurasian Affairs του State Department, Πρέσβυ Yuri Kim. 
  • 16:30 Επίσκεψη στα γραφεία του Center for Strategic & International Studies (CSIS).

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 63.000 μέλη και φίλοι ψήφισαν για τους υποψηφίους τους ευρωψηφοδελτίου στις προκριματικές – Αύριο τα αποτελέσματα 

Μέση Ανατολή: Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό – Τα ενδεχόμενα που εξετάστηκαν

Μεϊμαράκης για Μέση Ανατολή: Αν ζητηθεί από την Ελλάδα θα πρέπει να ανταποκριθεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59