search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Μπάγερν – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ την έστειλε στα ημιτελικά

17.04.2024 23:59
kimix

Η φανέλα «μίλησε», η «Allianz Arena» ώθησε τους παίκτες του Τόμας Τούχελ και η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ στο δεύτερο σκέλος των προημιτελικών του UEFA Champions League και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Οι Βαυαροί ήταν ανώτεροι στη ρεβάνς του 2-2 του Λονδίνου, έψαχναν απεγνωσμένα το γκολ φτάνοντας περισσότερες φορές κοντά σε αυτό συγκριτικά με τους Άγγλους και με «λυτρωτή» τον Τζόσουα Κίμιχ, το 1-0 έστειλε τη γερμανική ομάδα στις τέσσερεις κορυφαίες ομάδες της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο όσον αφορά τη διακύμανση του πρώτο ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες κάποιες καλές στιγμές για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, πλην όμως δεν ήταν αρκετά επικίνδυνες προκειμένου να ανοίξει κάποιος από τους δύο το σκορ, με το ματς να μη θύμιζε σε καμία περίπτωση το… ροντέο του Λονδίνου.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:48