search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:19
MENU CLOSE

Σάλος με την Ελεονώρα Μελέτη: Τα σόσιαλ μίντια θυμήθηκαν παλαιά βίντεο και τρολάρουν την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ 

17.04.2024 10:29
eleonora-meleti-new

Η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη στις προσεχείς Ευρωεκλογές, δεν πέρασε απαρατήρητη και χωρίς καυστικά σχόλια, από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Αν και η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει τις πολιτικές τις πεποιθήσεις και εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό πως αναμενόταν να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, με την επισημοποίηση του ονόματός της, το twitter πήρε… φωτιά.

«Μας απογοήτευσες», «ας κατέβαινες τουλάχιστον ανεξάρτητη, ντροπή, απογοητεύτηκα», «Τέμπη, πυρκαγιές, χλευασμός Καρυστιανού, απροστάτευτες γυναίκες κι εσύ τους χειροκροτάς. Πόσο σε εκτιμούσα… Ντροπή» και «όχι με τους ηθικούς αυτουργούς ρε Ελεονώρα!» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που έχουν γίνει στο προφίλ της.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απόφασή της, «θυμίζοντάς» της την υπόθεση των Τεμπών και εκφράζοντας την απορία για το ότι παρά τις θέσεις της για το τραγικό δυστύχημα, επέλεξε τελικά να κατέβει με το κυβερνών κόμμα.

Αλλοι πάλι θυμήθηκαν πλάνα από τις εκπομπές της, όπως ένα σχόλιό της σε εκπομπή του Δ. Ουγγαρέζου, όπου πέταξε ένα σεξουαλικό υπονοούμενο (έστω και με ένα μικρό λαθάκι), λέγοντας πως αν ήταν άντρας θα πήγαινε με τον Αδωνι Γεωργιάδη και θα τον κερνούσε… καπουτσίνο. Και το τρολάρισμα πήγε… σύννεφο.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που έφεραν χθες την Ελεονώρα Μελέτη στα κορυφαία trends στο twitter:

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκή διάσταση στο «θρίλερ Μπελέρη»

Και ο Σαμαράς υπέρ της υποψηφιότητας Μπελέρη

Ευρωεκλογές 2024: Το «ευχαριστώ» Μπελέρη σε Μητσοτάκη μέσα από την φυλακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34