search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:43
MENU CLOSE

Maestro: Καθηλωτικά τα νέα επεισόδια – Στη δημοσιότητα και νέο απόσπασμα της σειράς (Video)

18.04.2024 10:43
maestro-new

Μικρές δόσεις από αυτά που θα συμβούν στα νέα επεισόδια δίνει η παραγωγή του Maestro στο κοινό, με τον νέο κύκλο της σειράς να κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου τόσο στο MEGA όσο και το Netflix.

Στο νέο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε μέσα από τα social media των συντελεστών εμφανίζεται ο Σπύρος, ήρωας που υποδύεται ο Γιώργος Μπένος, να βρίσκεται πάνω από έναν λάκκο και να σκάβει και να σέρνει το πτώμα -πιθανότατα του πατέρα του- προς τα μέσα. 

«Πόσο βαθιά μπορείς να θάψεις ένα έγκλημα;» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρώσει τον κύκλο της ιστορία του με μια τρίτη σεζόν που θα έχει 4 επεισόδια. Αυτή αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024, επίσης από το MEGA και το Netflix.

Όπως μαρτυρά το τρέιλερ που βγήκε χθες στον «αέρα», από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του δεύτερου κύκλου έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις με τη σειρά να παίρνει νέα τροπή, καθηλώνοντας για ακόμη μια φορά το κοινό.

Διαβάστε επίσης:

«Mega Καλημέρα»: Παρούσα… απούσα η Ελεονώρα Μελέτη στην σημερινή τελευταία εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega μετά από 3 χρόνια – Οι λόγοι πίσω από την απόφαση

«Καρφωμένη» στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12