search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:02
MENU CLOSE

«Καρφωμένη» στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

17.04.2024 20:19
H_GH_THS_ELIAS

Φιγουράρει ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης η σειρά «Η γη της ελιάς». Τα υπόλοιπα προγράμματα κοντράρονται ή αναμετρώνται αντικρυστά σε καθημερινή βάση.

Χθες, Τρίτη οριακά δεν κατάφερε να έχει διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης. Διατηρήθηκε ωστόσο στην πρώτη θέση των τηλεπροτιμήσεων.

Ανεβασμένη ήταν και η τηλεθέαση του «Σασμού» ο οποίος σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του ημερήσιου Top 10 και μείωσε στο μισό την απόσταση που είχε από την κορυφή, αν και έχει διαφορά δυναμικότητας τριών ποσοστιαίων μονάδων από την πρωτοπόρο σειρά του Mega.

Το «Ναυάγιο», αν κι έχασε «πόντους» από τη μία ημέρα στην άλλη, παρέμεινε τρίτη επιλογή των τηλεθεατών.

Την τετράδα ολοκλήρωσε το «Survivor» αλλά με τηλεθέαση μόλις 5,6% και κοντραρίστηκε, φαίνεται, δυνατά με το «Masterchef» το επεισόδιο του οποίου είχε σχεδόν παρόμοια τηλεθέαση.

Στις συνθήκες του έντονου ανταγωνισμού που επικρατούν στο τρίωρο 21.00- 24.00 οι «Ψυχοκόρες» απέσπασαν τις προτιμήσεις 547.000 τηλεθεατών και ήταν στο «νούμερο 6» της λίστας της Nielsen.

Σε γενικές γραμμές επικρατεί συνωστισμός στο τηλεβαρόμετρο με μικροδιαφορές στις τηλεθεάσεις των εκπομπών και λόγω του διαμοιρασμού των τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με εσωτερικό σημείωμα στους ΝΥΤ να μην χρησιμοποιούν οι συντάκτες τις λέξεις «γενοκτονία» και «κατεχόμενα εδάφη»

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Απριλίου

Τηλεθέαση: Πρώτο ξανά σε προτιμήσεις το Mega την Τρίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:01