search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:21
MENU CLOSE

Τουρισμός: Τρία ελληνικά νησιά στη κορυφή με τα φθηνότερα πακέτα για καλοκαιρινές διακοπές τον Αύγουστο, στην Ευρώπη

18.04.2024 14:33
KALYMNOS_new

Ευρωπαϊκή έρευνα για τα φθηνότερα πακέτα καλοκαιρινών διακοπών, φέρνει τρία ελληνικά νησιά στην πρώτη τριάδα για το 2024.

Οπως αναφέρει η Independent, στην έρευνα που έγινε από την εταιρία Which στην Βρετανία, η οποία ανέλυσε 4.500 διαφορετικά πακέτα σε 70 περιοχές από 15 χώρες της Ευρώπης προκειμένου να βρει τα πιο φτηνά πακέτα καλοκαιρινών διακοπών.

Στα πακέτα που έκαναν την έρευνα, περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, δωμάτιο και πρωινό, για 7 διανυκτερεύσεις, στην πιο γεμάτη περίοδο του καλοκαιριού, 3 με 10 Αυγούστου.

Αν και θα περίμενε κανείς να δει προορισμούς στην Τουρκία ή τη Βουλγαρία, που συνήθως εμφανίζονται ψηλά, τρία ελληνικά νησιά έχουν αποδειχθεί πως διαθέτουν τα φτηνότερα πακέτα.

Πρόκειται για την Κάλυμνο, την Θάσο και την Λευκάδα.

Στην Κάλυμνο το κόστος ανά άτομο μπορεί να βρεθει στις 847 λίρες (990 ευρώ), στη Θάσο τα 1.007 ευρώ και στη Λευκάδα τα 1.092 ευρώ.

Μετά ακολουθεί η Κόστα Μπράβα στην Καταλονία ενώ στην πρώτη δεκάδα υπάρχει και το νησί της Σκοπέλου.

Πάντως, σε αντίστοιχη έρευνα για πλήρες πακέτο διακοπών την ίδια περίοδο, δεν υπάρχουν στη λίστα ελληνικά νησιά, αφού στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται η Τενερίφη, η Κόστα Μπλάνκα, η Φουερτεβεντούρα (Ισπανία), το Μπουργκάς στη Βουλγαρία και το Ντάλαμαν στη Τουρκία, με τιμές γύρω στα 1.300 ευρώ.

Η λίστα με τα φτηνότερα πακέτα τον Αύγουστο σύμφωνα με την εταιρεία Which

  • Κάλυμνος: 990 ευρώ
  • Θάσος 1.007 ευρώ
  • Λευκάδα 1.092 ευρώ
  • Κόστα Μπράβα (Ισπανία) 1.112
  • Βενετία (Ιταλία) 1.128
  • Σκόπελος 1.151
  • Κοστα ντε λα Λουζ (Ισπανία) 1.161
  • Καμπάνια (Ιταλία) 1.166
  • Μάλτα 1.176

Διαβάστε επίσης:

Νίσυρος: Διαψεύδει η ΕΛΑΣ τη σύλληψη του πατέρα που κατήγγειλε ασέλγεια στον γιο του – «Του δώσαμε προθεσμία να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες» (videos)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται από το μεσημέρι της Παρασκευής σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι – Πού χρειάζεται προσοχή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά τη γυναικοκτονία – «Έχουμε μαχαιρωμένο άτομο έξω από τη σκοπιά» – Τι κατέθεσε ο φίλος της Κυριακής (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28