search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:17
MENU CLOSE

Mega: Ανδρική υπόθεση η παρουσίαση στο «One Question»

19.04.2024 10:25
mega_channel_new

Πολύ ήθελαν στο Mega να καταφέρουν το μη αναμενόμενο με τη Νίκη Λυμπεράκη στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «One Question» το οποιο θα ενταχθεί στο μενού του σταθμού για την επόμενη σεζόν.

Στο κανάλι τα δοκιμαστικά συνεχίζονται και το στοιχείο της έκπληξης θέλουν να το κρατήσουν. Δεν μπορεί όμως να διατηρηθεί ως μυστικό το γεγονός ότι εξετάστηκε η περίπτωση του δημοσιογράφου του σταθμού, Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος τεσταρίστηκε στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.

Θέση επίσης μπροστά από τις κάμερες πήρε ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Αντώνης του Παπακαλιατικού «Maestro», αλλά εξετάστηκε και η τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Λέντζα ο οποίος μάλλον έχει μικρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Η «μπίλια» ακόμα περιστρέφεται, λέγεται όμως από ανθρώπους του χώρου των τηλεοπτικών παραγωγών που είναι σε θέση να γνωρίζουν πως σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώσει και η υποψηφιότητα του Γιώργου Καράβα.

To «One Question», με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, σχεδιάζεται να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα καθώς οι άλλες τρείς θα καλύπτονται από τα επεισόδια του «The Chase».

Το σκεπτικό του «One Question», όπως έχει εμφανιστεί σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, θέλει  ζεύγη παικτών. Κάθε ζευγάρι παικτών, καθισμένο σε έναν αναπαυτικό καναπέ, βρίσκεται αντιμέτωπο με μόνο μία ερώτηση η οποία όμως έχει 20 πιθανές απαντήσεις.

Oι ερωτήσεις μπορεί να φαίνονται απλοϊκές όμως είναι τόσο γενικές ώστε πολλές από τις απαντήσεις μοιάζουν να ταιριάζουν. Όμως μόνο μία είναι η απολύτως σωστή. Και είναι αυτή που θα χαρίζει στο ζευγάρι υψηλό χρηματικό έπαθλο (100.000 λίρες στην αγγλική εκδοχή).

Διαβάστε επίσης:

Κρίση στα ΜΜΕ: Ειδησεογραφική ιστοσελίδα ανέστειλε τη λειτουργία της για μια μέρα ώστε να ευαισθητοποιήσει αναγνώστες

Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολιάστηκε στην τηλεόραση η αποχώρησή της από το MEGA (Videos)

Η τηλεθέαση κρίθηκε στα… πέναλτι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:17