search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Το μυστικό για το ξέσπασμα του Γκλέτσου κατά Κασσελάκη

19.04.2024 16:51
kasselakis gkletsos 51- new

Έχουν τα προβλήματά τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ με τα πολύ σοβαρά θέματα που προκύπτουν αυτές τις ημέρες, έχουν και τον… Απόστολο Γκλέτσο να ασκεί ξαφνικά κριτική για δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Και ψάχνοντας από την Κουμουνδούρου το λόγο που συμβαίνει αυτό, καθότι ο Γκλέτσος ήταν μέχρι πρόσφατα «κασσελακικός» ανακάλυψαν ότι το μυστικό κρύβεται στις πρόσφατες προκριματικές εκλογές για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Τι συνέβη; Έμεινε εκτός λίστας η Ελευθερία Γκλέτσου, ξαδέλφη, λένε, του Απόστολου. Η Στυλιδιώτισσα χειρουργός ΩΡΛ, γιατρός του ΕΣΥ έχασε στην ψηφοφορία από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και αυτό μάλλον δεν χωνεύεται…

Διαβάστε επίσης:

Ο αιφνιδιασμός από την κίνηση του Τσίπρα

Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ήθελα να δω αν ο «φιλελεύθερος» Μητσοτάκης είχε την ηθική να αποπέμψει τον ομοφοβικό βουλευτή του

Μελέτη: Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητά της – «Έχασα 3.000 followers στο Instagram, πρέπει να τρώω ξύλο στο Twitter» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:37