search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:16
MENU CLOSE

Μελέτη: Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητά της – «Έχασα 3.000 followers στο Instagram, πρέπει να τρώω ξύλο στο Twitter» (Video)

19.04.2024 13:48
meleti-new

Στα «πυρά» που δέχθηκε μέσα από τα social media αμέσως μετά την ανακοίνωση πως κατεβαίνει στην πολιτική, αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, επισημαίνοντας ότι είδε ανθρώπους που μέχρι πρότινος εξέφραζαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό της, να της γυρίζουν την πλάτη.

«Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram» είπε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ στη διαδικτυακή του εκπομπή «Πρώτη Λέξη».

«Εμένα αυτό που με στενοχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια. Που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν. Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ξεκινούσε το μήνυμα “κρίμα με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους”. Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι δεν κατανοεί την εν λόγω συμπεριφορά, καθώς κατά την άποψή της ο καθένα θα πρέπει να κρίνεται από τη γενικότερη πορεία του και όχι μόνο από τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

«Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δεν γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ… ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος. Εγώ μπορεί και να ψήφιζα έναν άνθρωπο που δε μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του, αλλά επειδή βλέπω κάποια χαρακτηριστικά σε αυτόν, μπορεί να πήγαινα να τον ψήφιζα. Έχω κυρίως καλά σχόλια στα social media. Έχω ανενεργά τα άλλα social media. Έχω μόνο Instagram. Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Νικήτας Κακλαμάνης: Απαράδεκτη πολιτικά και ανθρώπινα η δήλωση Κυριαζίδη για Κασσελάκη (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Παρών ο Τσίπρας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Ο Κασσελάκης σε νέες περιπέτειες: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:15