search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:15
MENU CLOSE

Νικήτας Κακλαμάνης: Απαράδεκτη πολιτικά και ανθρώπινα η δήλωση Κυριαζίδη για Κασσελάκη (video)

19.04.2024 11:09
nikitas_kaklamanis_new

Τρεις αιχμές σε βάρος της κυβέρνησης άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο Attica.

Κληθείς αρχικά να σχολιάσει την ομοφοβική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν μάσησε τα λόγια του:

«Θεωρώ τη δήλωση απαράδεκτη. Απαράδεκτη ανθρωπίνως και πολιτικά. Βάζω πάντα τον παράγοντα άνθρωπο μπροστά και μετά την πολιτική. Και ως προς τα δύο σκέλη έκανε λάθος. Βεβαίως απ’ ό,τι διάβασα ζήτησε συγγνώμη, προσπάθησε να ανασκευάσει. Απαράδεκτη».

Όταν ρωτήθηκε για τη στάση της κυβέρνησης που παρείχε κάλυψη στον Κυριαζίδη, σε σχέση με την άμεση αποπομπή Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως υπήρξε αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά συμφώνησε απόλυτα πως «δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα α λα καρτ».

Σε άλλο σημείο, μιλώντας για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου σχολίασε «Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε. Είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί», ανάφερε.

Παράλληλα πέταξε και το «καρφί» του για τον Γιώργο Αυτιά καθώς άσκησε κριτική και στους δημοσιογράφους που είναι υποψήφιοι και εργάζονται στα ΜΜΕ μέχρι τελευταία στιγμή «παριστάνοντας τους δημοσιογράφους», όπως είπε και πρόσθεσε πως θα πρέπει τα κόμματα να ενημερώνουν και να αποσύρονται τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν. 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Παρών ο Τσίπρας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Ο Κασσελάκης σε νέες περιπέτειες: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

ΠΑΣΟΚ: Πρόσωπο – έκπληξη και πολύ γνωστό ανάμεσα στις τελευταίες υποψηφιότητες για την ευρωβουλή 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42