search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:20
MENU CLOSE

«Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά» φώναζαν στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου – Το τετ α τετ με Τάιλερ, το «γεια σου Αλέξη» του Στέφανου

19.04.2024 20:09
kasselakis tsipras evrovouleytes 54- new

Το παρών έδωσε, αιφνιδιάζοντας πολλούς, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος για να στηρίξει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας προσήλθε στην εκδήλωση και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και με το σύνθημα «Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά».

Τον πρώην πρόεδρο υποδέχθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ ακολούθησαν χειραψίες και εναγκαλισμοί με πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

«Σήμερα είναι η δική σας μέρα! Γεια σου Αλέξη»! είπε ξεκινώντας την παρουσίαση ο Στέφανος Κασσελάκης, χαιρετώντας από τη σκηνή τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα φλας συγκέντρωσε το τετ α τετ Τσίπρα και Τάιλερ ΜακΜπεθ.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώσεις Κασσελάκη: Η Μέλπω και άλλοι τέσσερις για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Το μυστικό για το ξέσπασμα του Γκλέτσου κατά Κασσελάκη

Ο αιφνιδιασμός από την κίνηση του Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:20