search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Η συγκίνηση με τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο και η διόρθωση του λάθους που έκανε η Κουμουνδούρου

20.04.2024 09:31
sidiropoulos Kosntantinos 1

Ιδιαίτερη συγκίνηση και ενθουσιασμός υπήρξε στη χθεσινή παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που μιλούσε ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος.

Διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός ο κ. Σιδηρόπουλος μίλησε χρησιμοποιώντας πολλούς στίχους από ποιήματά του και στο τέλος της ομιλίας του, με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα, η αίθουσα σηκώθηκε και τον χειροκρότησε θερμά.

Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι η Κουμουνδούρου έκανε ένα λάθος με τον Σιδηρόπουλο. Ενώ τον ήθελε εξαρχής στο ευρωψηφοδέλτιο και κανονικά θα ήταν στην πεντάδα που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και η οποία δεν πέρασε από προκριματικές εκλογές, τον έβαλε στην εσωκομματική διαδικασία, χωρίς ο άνθρωπος να έχει ιδιαίτερη σχέση με το στενό κομματικό κοινό και τους μηχανισμούς. Ούτε βεβαίως μπορούσε να καλύψει αυτό το χάντικαπ σε τόσο λίγες ημέρες, που είχαν στη διάθεσή τους οι υποψήφιοι.

Έτσι, μόλις δόθηκε η ευκαιρία στην ηγεσία, με την απομάκρυνση του Δημήτρη Παπανώτα, η απόφαση να μπει στο ψηφοδέλτιο ο Σιδηρόπουλος ήταν αυτονόητη. Και η απήχησή της φάνηκε στη χθεσινή παρουσίαση.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος απειλεί την πολιτική σταθερότητα;

Ευρωεκλογές: Η (νέα) on air γκάφα της Βίκυς Φλέσσα – Ανακοίνωσε υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ που είχε ήδη ανακοινωθεί

Κασσελάκης: Η επίθεση στον Μητσοτάκη για το χάδι στην Ακροδεξιά και το κάλεσμα του Τσίπρα στην σκηνή – «Αλέξη έλα πάνω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:56