search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:28
MENU CLOSE

Ρωμανός: «Πότε μας κορόιδευε ο κ. Φαραντούρης; Όταν δίδασκε σε μη κρατικό πανεπιστήμιο της Κύπρου ή σήμερα»

20.04.2024 23:02
romanos 543- new

Ανάρτηση στο twitter έκανε ο Νίκος Ρωμανός και στην οποία κατηγορεί τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φαραντούρη, ότι επιχειρεί να ξεγελάσει την κοινή γνώμη σχετικά με τη θέση του κατά των μη κρατικών μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, στην εν λόγω ανάρτηση που συνοδεύεται από στοιχεία σχετικά με συνεργασία του κ. Φαραντούρη ως επισκέπτης καθηγητής με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το διάστημα 2007-2017, ο κ. Ρωμανός λέει χαρακτηριστικά:

«Πότε μας κορόιδευε ο κ. Φαραντούρης; Όταν δίδασκε σε μη κρατικό πανεπιστήμιο της Κύπρου; Ή σήμερα που είναι κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα;»

Διαβάστε επίσης:

Ο Βελόπουλος ρίχνει «πυρά» κατά Μητσοτάκη: «Στοχοποιεί τους αντιπάλους του με ύβρεις και έχει το θράσος να μιλά για τοξικότητα»

Κατέθεσε το υπόμνημα η Νέα Δημοκρατία κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Ρίσκο από Μητσοτάκη: «Εθνική κάλπη οι ευρωεκλογές» – Ανατροπή επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητική αποδοκιμασία ο Ανδρουλάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06