search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:12
MENU CLOSE

Light για Snik: «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του» – «Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star» (Video)

21.04.2024 14:16
snik-light-new

Στα παρασκήνια του J2US ο γνωστός τράπερ Light έκανε αιχμηρές δηλώσεις για τον Snik, το Rap Star και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Το Rap Star είναι ένα πρότζεκτ που το συζητάμε χρόνια. Η κοπέλα μου, η Άννα, θα είναι η παρουσιάστρια του Rap Star. Εγώ την πρότεινα γιατί είναι πολύ επικοινωνιακή και ο ρόλος αυτός θα της ταιριάξει γάντι. Όταν το πρότεινα στον Νίκο Κοκλώνη, μου είπε ότι το είχε σκεφτεί και ο ίδιος», είπε αρχικά ο Light.

Ο Light είπε στη συνέχεια για τα βραβεία MAD: «Δεν νομίζω να με δείτε φέτος στα MAD, ούτε του χρόνου. Είναι αρκετοί παράγοντες για τους οποίους δεν θα πάω, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω».

Όσον αφορά τον Snik, ο Light απάντησε: «Δεν έχω κάποια σχέση με τον Snik, δεν μιλάμε. Κρατήστε τον εσείς, δεν θέλω καμία επικοινωνία. Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star».

Κλείνοντας, ο Light απάντησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο Rap Star, τον περιμένουμε μετά χαράς. Αφού θα είναι στο άλλο ριάλιτι, πάλι θα μαλώνουμε φέτος, απ’ ότι φαίνεται».

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνους για Καρβέλα: «Πολλά από αυτά που είπε είναι σωστά, αλλά μπορεί να ειπώθηκαν με λάθος τρόπο» (Video)

Γιάννης Καπετάνιος: «Έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν του ανακοίνωσα κάτι, απλά έφυγα» (Video)

Λίτσα Πατέρα για Ελένη Μενεγάκη: «Ξέρει τι θα κάνει» – «Έχει μεγάλη πείρα και διαίσθηση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:12