search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:15
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΕΡΤ για τον Ευάγγελο Αντώναρο: «Η αποφυγή απάντησης επιβεβαιώνει τον αποκλεισμό του»

21.04.2024 20:19
antonaros_new

Ως επιβεβαίωση του αποκλεισμού του Ευάγγελου Αντώναρου από την ΕΡΤ, εκλαμβάνει η Κουμουνδούρου την άρνηση απάντησης από την Διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης στο σχετικό ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτου, από την αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρουν ότι επιφυλάσσονται για κάθε περαιτέρω ενέργεια.

Ειδικότερα, νεότερη ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου αναφέρει:

«Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο σημερινό μας ερώτημα επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου από τη δημόσια τηλεόραση.

Τούτου δοθέντος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιφυλάσσεται για κάθε περαιτέρω ενέργεια».

Υπενθυμίζεται, νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει εξηγήσεις για την απόφαση της ΕΡΤ να ακυρώσει εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πάνελ υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΡΤ προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση όταν πληροφορήθηκε ότι θα δώσει το παρών ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Καλούμε την ΕΡΤ να μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ενώ η ίδια απευθύνθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος σήμερα το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να της υποδειχθεί υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ υποψηφίων κι άλλων κομμάτων (καθώς ακύρωσε ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), όταν τής ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Αγώνα για την εκλογή του Μπελέρη δίνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΕΡΤ για «κόψιμο» του Αντώναρου από πάνελ

Ο Μπελέρης και η εγκατάλειψη της μειονότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06