search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:29
MENU CLOSE

Σάλος με την επίθεση Φαήλου Κρανιδιώτη στην Ιφιγένεια Μουμτζή – «Παράσημο να με βρίζει ένας ακροδεξιός»

22.04.2024 07:03
failos new

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το προσβλητικό σχόλιο που έκανε ο Φαήλος Κρανιδιώτης για την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιφιγένεια Μουμτζή.

Αν και έχει δώσει «δικαιώματα» στο παρελθόν με τις αναρτήσεις του ο κ. Κρανιδιώτης, αυτή τη φορά θέλησε μάλλον να δοκιμάσει αν έχει… παρακάτω στην κλίμακα της χυδαιότητας.

Κι αυτό διότι αποκάλεσε τη νεαρή υποψήφια «νούμερο», θεωρώντας μάλλον ότι μία προσβλητική ανάρτηση, θα του έδινε λίγη δημοσιότητα, μετά την αποτυχία του στην πολιτική του διαδρομή ως τώρα, αλλά και μετά το ναυάγιο μίας δικής του υποψηφιότητας με τη ΝΔ στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Η κυρία Μουμτζή απάντησε λέγοντας μεταξύ άλλων «παράσημο μου αν τα λόγια μου πείραξαν και τον κ. Κρανιδιώτη».

Επισημαίνει δε ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι νομικός εκπρόσωπος της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα και τον επικρίνει για ομοφοβικές του απόψεις και για απαράδεκτες ρατσιστικές επιθέσεις κατά το παρελθόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιφιγένειας Μουμτζή

Χθες ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης @failosK με αποκάλεσε «άλλο ένα νούμερο». Δεν περίμενα άλλο επίπεδο πολιτικού «διαλόγου» από τον εν λόγω κύριο. Ούτε ξαφνιάστηκα πως η ομιλία μου για την ακροδεξιά ενόχλησε ακροδεξιούς. Παράσημο μου αν τα λόγια μου πείραξαν και τον κ. Κρανιδιώτη.

Αν μη τι άλλο, η αντίδραση του κ. Κρανιδιώτη επιβεβαίωσε πως ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του δεν μπορούν να διαχειριστούν ψύχραιμα πως μια νέα γυναίκα στην πολιτική τους ξεμπροστιάζει για την ιδεολογία τους.

Αν οι νέες γυναίκες στην πολιτική δέχονται αναίτιες υποτιμητικές λεκτικές επιθέσεις όταν παρουσιάζουν τις θέσεις τους, τότε δημιουργείται ένα κλίμα υποβάθμισης της ισχύος του λόγου των νέων γυναικών στη δημόσια σφαίρα. Για παράδειγμα, διαφωνώ κάθετα με τον κ. Κρανιδιώτη στην αντίθεση του στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά τον αποκαλώ ομοφοβικό, όχι «άλλο ένα νούμερο».

Όπως ανέφερα στην ομιλία μου, η σκληρή ακροδεξιά των μικρών κομμάτων και η συντηρητική ακροδεξιά του κυβερνώντος κόμματος είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Ας μην πάμε πολύ μακρυά. Ο κ. Κρανιδιώτης είναι νομικός εκπρόσωπος της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Βίκυς Φλέσσα @vickyflessa.  Επίσης, ο κ. Κρανιδιώτης έχει υπάρξει τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το κόμμα του στήριξε την ΝΔ.

Μετά από αλλεπάλληλες ενδείξεις πως το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά, ήρθε ακόμα μία. Δεν περίμενα κάτι άλλο. Ακόμα ένας λόγος οι νέες γυναίκες να μιλάμε.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επανήλθε πάντως κάνοντας μία μέλλον γεμάτη ασυναρτησίες, ανάρτηση και χωρίς να παίρνει πίσω την αρχική του επίθεση. Τουναντίον έστησε καβγάδες με άλλους χρήστες σε γλώσσα που φανερώνει μία εκκωφαντική έλλειψη εκλεπτυσμού, αν μη τι άλλο.

Διαβάστε επίσης

ΚΚΕ για επίθεση σε Δεληκάρη: «Σκοταδιστικές πρακτικές από μέλος του ΝΙΚΗ»

Η Αγγελική Δεληκάρη περιγράφει το περιστατικό με το χαστούκι από πρώην υποψήφια βουλευτή της Νίκης: «Με χτύπησε με όλη της τη δύναμη» (video)

Χαρίτσης: «Σήμερα είναι μέρα δημοκρατικής επαγρύπνησης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31