search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:08
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Αισιόδοξα τα νέα για τον τραγουδιστή – Ανταποκρίνεται στην προσπάθεια αφύπνισης (Video)

23.04.2024 12:56
dimitris-kokotas-new

Αισιόδοξα είναι τα νέα αναφορικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, σχεδόν έναν μήνα μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη ο τραγουδιστής.

Έκτοτε, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική του Γ. Γεννηματάς με τους γιατρούς να επιχειρούν από χθες, Δευτέρα (22/4) τη σταδιακή αποσωλήνωσή του, έπειτα από δυο αποτυχημένες προσπάθειες τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο οργανισμός του τραγουδιστή αυτή τη φορά δείχνει να ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατάει σε καταστολή, κάτι που σημαίνει ότι σταδιακά επανέρχεται, ανακτώντας τις αισθήσεις του. 

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι η διαδικασία αυτή δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, με τους γιατρούς να ενημερώνουν ότι πρόκειται να διαρκέσει κάποιες ημέρες, ενδεχομένως έως το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται και νέες εξετάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τους ειδικούς να καταγράψουν την πλήρη κλινική εικόνα του τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται η ροζ πανσέληνος του Απριλίου

Κως: Ποινική δίωξη στους δύο γονείς για το νεκρό βρέφος

Ηράκλειο: Χτύπησε τη γυναίκα του μπροστά στο 4χρονο παιδί τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31