search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:45
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Αναβάλλεται η προσπάθεια για αποσωλήνωση – «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν» (Video)

19.04.2024 14:35
dimitris-kokotas-new

Διασωληνωμένος στην Εντατική του «Γεώργιος Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες.

Νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή μετέφεραν στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει ότι η προσπάθεια των γιατρών για αποσωλήνωση δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί ούτε αυτή τη φορά, με τη σταδιακή αφύπνιση να προγραμματίζεται, πλέον, για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

«Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του. Η γενικότερη κλινική του εικόνα, τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η αποσωλήνωση του και η παροχή μειωμένης δόσης φαρμάκων. Οπότε, η σταδιακή αφύπνιση θα έρθει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μάλλον όχι στην αρχή της. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να οδηγήσει τελικά στην αποσωλήνωση του» αναφέρθηκε, χαρακτηριστικά, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν σε πρόβα για το J2US.

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», στη ΜΕΘ του οποίου εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται αν είναι ανθρώπινα

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία – Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι (photos)

Σύλληψη αστυνομικού για παρενόχληση και παρακολούθηση της πρώην συζύγου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42