search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:32
MENU CLOSE

Επάγγελμα «επαίτης» – Απίστευτη καταγγελία του δήμου Αθηναίων

23.04.2024 16:58
skia
Eurokinissi

Επάγγελμα φαίνεται πως έχουν κάνει κάποιοι την επαιτεία. Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων Ιωάννα Γεννηματά. 

«Να ξεχωρίσουμε την επαιτεία. Δεν είναι όλοι άστεγοι. Έχουν ωραιότατα σπίτια. Έρχονται εδώ στο κέντρο και επαιτούν, βγάζουν το μεροκάματο και μετά γυρίζουν στα ωραία τους σπίτια στα προάστια», είπε. Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν 700 άστεγοι, ενώ 3 είναι στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Ζήτησε συνεργασία και σύμπραξη με την Αστυνομία και το υπουργείο Υγείας προκειμένου να λυθούν μια σειρά προβλημάτων, αναφέροντας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. «Δεν μπορεί τα νοσοκομεία να αφήνουν στο πεζοδρόμιο έξω από τη δομή την κυρία με τον καθετήρα. Δεν έχω νοσοκόμους, ούτε καν καθετήρες. Ξαναπαίρνουμε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και τους πηγαίνουν σε άλλο νοσοκομείο», είπε. 

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι πίσω από τον ΟΣΕ υπάρχει μια άστεγη με ψυχιατρικά προβλήματα, η οποία απομακρύνθηκε με εισαγγελική παραγγελία κι αφού πήγε σε νοσοκομείο και μετά από 3 ημέρες ήταν πάλι έξω. 

Διαβάστε επίσης:

Επανήλθε παρά… τις νουθεσίες ο Παπαδόπουλος

Μητσοτάκης: «Πάνω από 3 δισ. ευρώ η συνολική αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”»

Πυρ ομαδόν για τον νέο δικαστικό χάρτη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31