search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:53
MENU CLOSE

Alpha: Και επισήμως η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» στο πρόγραμμα της νέας σεζόν

24.04.2024 18:06
DELAFRAGKA4 logo

Σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική αποδομητική ματιά των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα αποτελεί η νέα πρόταση «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» του Alpha για τη σεζόν 2024-2025.

«Η παρωδία είναι μια γελοιογραφία του έργου στο οποίο αναφέρεται. Και εμείς 23 χρόνια μετά, επιστρέφουμε στο «Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο» αλλά παρωδούμε την σύγχρονη τηλεόραση», λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί. Η πλοκή της σειράς τοποθετείται στην Πελοπόννησο, στα φανταστικά χωριά Άνω και Κάτω Παπαριάς και για επίκεντρο έχει μια ιστορίας αγάπης αλα Ρωμαίου και Ιουλιέτας. Εμπλέκονται όμως μεταξύ άλλων αδίστακτοι επιχειρηματίες, επαγγελματίες δολοφόνοι, διαπλεκόμενοι τύποι, απαγωγείς και εκβιαστές.

Πρωταγωνιστούν καμια 25αρια ηθοποιοί μεταξύ των οποίων οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Καίτη Κωνσταντίνου, Αντώνης Λουδάρος, Χρύσα Ρώπα, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Πάνος Σταθακόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Σπύρος Πούλης και συμμετέχουν περίπου άλλοι τόσοι ανάμεσα τους οι Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Παναγιώτης Καρμάτης, Πηνελόπη Μαλούση, Ίρις Πανταζάρα.

Η σειρά χαρακτηρίζεται ως λαϊκό υπερθέαμα στο οποίο τη μουσική επένδυση υπογράφουν οι Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) και Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) με 14 πρωτότυπα τραγούδια τα οποία θα «διανθιστούν με με φαντασμαγορικές, Δαλιανιδικές χορογραφίες».

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: «Βροχή» οι καταγγελίες πολιτών για την τηλεοπτική κάλυψη της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα

Mega: «Κατεβάζει ρολά» πιο νωρίς τελικά το «Mega Καλημέρα»

Λιάγκας – Καλύβα: Καβγάς στο «Πρωινό» – «Δεν συνεχίζω το παιχνιδάκι σου, με προσβάλλει η στάση σου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:52