search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Τζίρος 584  εκατ. ευρώ και κέρδη 32 εκατ. το 2023

24.04.2024 10:47
mitropoulos

Στα επίπεδα των €584  εκατ. ανήλθε ο κύκλος εργασιών της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, για το 2023 ενώ ανακοινώθηκαν καθαρά κέρδη €32 εκατ.

Επίσης η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει την πελατειακή βάση κατά 34.722 συνδέσεις συνολικά σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΑΑΕΥ και των Διαχειριστών Δικτύων Αερίου.

Τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο δημοσιογραφικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου στην Αθήνα.

Ο Γενικός Διευθυντής στο Φυσικό Αέριο, κ. Γ. Μητρόπουλος, αναφέρθηκε στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, υπογραμμίζοντας ότι, με την υποστήριξη της Μετόχου της, ΔΕΠΑ Εμπορίας, ήταν ο πάροχος που ήλθε πρώτος στις επιλογές των καταναλωτών το 2023.

Αξιοσημείωτο της εμπιστοσύνης και του σεβασμού που επιδεικνύει η εταιρεία στους καταναλωτές είναι ότι 9 στους 10 πελάτες της δηλώνουν ότι θα σύστηναν ανεπιφύλακτα την εταιρεία ως πάροχο υπηρεσιών ενέργειας. Γεγονός που συνηγορεί και τη σημαντική αύξηση της πελατειακή της βάσης σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, η οποία έχει τριπλασιαστεί από το 2017.

Ο κ. Μητρόπουλος παρέθεσε στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον διαχρονικά ανταγωνιστικό χαρακτήρα του φυσικού αερίου ως αγαθό, με υψηλά ποσοστά εξοικονόμησης που αγγίζουν το 50% για τους οικιακούς καταναλωτές και το 64% για τις επιχειρήσεις.

 «Για ακόμα μια χρονιά αποδεικνύουμε έμπρακτα την προσήλωσή μας στο αξιακό τρίπτυχο: Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Σεβασμός στις ανάγκες του καταναλωτή. Από το 2017, χάρις την εμπιστοσύνη των πελατών καταγράφουμε διαρκώς θετικό πρόσημο τόσο στην ανάπτυξή μας τριπλασιάζοντας την πελατειακή μας βάση όσο και στα οικονομικά μας αποτελέσματα, προσφέροντας σημαντική αξία στην Μέτοχό μας. Συνεχίζουμε να είμαστε πιστοί στο όραμά μας για να κάνουμε κάθε επαφή των πελατών μας μια μοναδική εμπειρία, προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

ΔΥΠΑ: Το Open Day Επαγγελματικής Εκπαίδευσης αύριο (25/4) στη Λαμία

Από σήμερα σε ισχύ το Καλάθι του Πάσχα – Τα προϊόντα που περιλαμβάνει

Βρεφικό γάλα: Το ΣτΕ θα αποφασίσει για το πλαφόν – Τι ζητούν οι εταιρείες και η σύγκριση τιμών με την υπόλοιπη Ευρώπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06