search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:46
MENU CLOSE

Πετράκος – Παπαθωμά: «Δεν είναι αφρικανική σκόνη – Προσπαθούν να μας σκοτώσουν»

24.04.2024 10:52
papathoma-petrakos-new

Το φαινόμενο που «έπνιξε» την Ελλάδα ντύνοντάς την στα πορτοκαλί σχολίασαν ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Με αναρτήσεις τους στα social media, οι δυο τους υποστηρίζουν ότι δεν επρόκειτο για αφρικανική σκόνη -όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες και όπως είχαν προειδοποιήσει εδώ και μέρες οι μετεωρολόγοι- αλλά για… «χημικά» που έχουν σκοπό να «μας σκοτώσουν» (!)

«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει… Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αντίστοιχη είναι και η άποψη, όμως, της Θεοφανίας Παπαθωμά η οποία έκανε με τη σειρά της μια ανάρτηση στο Instagram αναφέροντας τα εξής:

«ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!»

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά δεν αποτελούν πλέον ζευγάρι, καθώς οι δυο τους χώρισαν κυρίως λόγω ιδεολογικών διαφορών, όπως έχουν δηλώσει.

Στο εν λόγω θέμα, πάντως, παρατηρεί κανείς απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων…

Διαβάστε επίσης:

Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν έπρεπε να ασχοληθεί με την πολιτική στην ηλικία της» (Video)

Γιάννης Καπετάνιος: Αυτός είναι ο λόγος που έληξε τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή (Video)

Πέτρος Λαγούτης: Η έλλειψη επικοινωνίας, τα social media και η συμβουλή του για τον εθισμό στον τζόγο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:42