Ιταλία: Σάλος με τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης - Κατηγορείται ότι... έκλεψε άρωμα από Duty Free
Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται σε βάρος του Ιταλού βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Πιέρο Φασίνο, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κλέψει άρωμα από κατάστημα αφορολόγητων ειδών του αεροδρομίου της Ρώμης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.
Σύμφωνα με τον Τύπο, οι υπεύθυνοι του Duty Free υποστηρίζουν ότι εικόνες από κάμερες ασφαλείας δείχνουν ότι ο βουλευτής απομακρυνόταν χωρίς να πληρώσει.
Η τιμή του αρώματος είναι 130 ευρώ και ο Ιταλός πολιτικός φέρεται, έπειτα από διάλογό του με άνδρα της ασφάλειας, να ζήτησε να πληρώσει δύο μπουκάλια, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.
Αναλυτές, πάντως, θεωρούν ότι η όλη υπόθεση μπορεί να μπει στο αρχείο χωρίς καταδίκη του Ιταλού βουλευτή ακόμη κι αν αποδειχτεί η ενοχή του, διότι δεν έχει διαπράξει ποτέ αδίκημα και δεν πρόκειται για σοβαρή παραβίαση του νόμου.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Καθηγητής πλάκωσε στο ξύλο μαθητή που τον είπε «νέγρο» (photos/video)