search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Νίσυρος: Παραδόθηκε ο 62χρονος αρχαιοφύλακας – Οι κατηγορίες εις βάρος του

27.04.2024 12:47
nisiros-new

Ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο συνελήφθη λίγο αφότου παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Κρήτης. Εις βάρος του εκκρεμούν βαρύτατες κατηγορίες για προσβολή γενετήσιες αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών ηλικίας 10 -15 ετών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων, αγορά και κατοχή ναρκωτικών. Την Παρασκευή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του και ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία πατέρα στις 15 Απριλίου -ο οποίος μάλιστα κινδύνευσε να απελαθεί γιατί δεν είχε χαρτιά – και ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες από γονείς ανηλίκων. Έως σήμερα, οι γονείς έξι παιδιών έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα έξι καταγγελίες. Επίσης, σε καταθέσεις προχωρούν και τα παιδιά μετά την εξέτασή τους από ψυχολόγο του νοσοκομείου Ρόδου.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα και από το Χαμόγελο του Παιδιού όπου έγινε λόγος για πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από τον 62χρονο εις βάρος του 11χρονου αγοριού. Σύμφωνα με το τοπικό kosnews24, από τις καταθέσεις που υπήρξαν διαπιστώθηκε ότι από τον Απρίλιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024, ο 62χρονος, προσέγγιζε ανήλικους και τους προσκαλούσε, με διάφορες δικαιολογίες, στον χώρο όπου διαμένει.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου μετά την απολογία του

Φρίκη στη Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών και τον έκαψαν

Νίσυρος: Ο αρχαιοφύλακας κάνει δηλώσεις στα κανάλια, την ώρα που τον… ψάχνει η αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:28