search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Οι εικόνες της Παναγίας και του Χριστού στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη

02.05.2024 12:15
Untitled design (4)

Στο τελευταίο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media στο οποίο αναφέρθηκε στην απόφαση της δικαιοσύνης για τους καταδικασμένου για την τραγωδία στο Μάτι πολλοί πρόσεξαν ότι στην αριστερή πλευρά του γραφείο του βρίσκονται δύο εικόνες.

Είναι η πρώτη φορά που αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει θρησκευτικές εικόνες στο γραφείο του και προφανώς ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε με αυτή την κίνηση να καταδείξει την πίστη του στην ορθοδοξία.

Ποια όμως είναι η προέλευση αυτών των δύο εικόνων;

Την πρώτη εικόνα την προσέφερε ως δώρο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όταν συναντήθηκαν μαζί ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων στο Φανάρι.

Η δεύτερη εικόνα είναι δώρο του πατέρα ενός από τους άνδρες ασφαλείας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος είναι και αγιογράφος και χάρισε αυτή την εικόνα στον κ. ΚασΣσελάκη.

Διαβάστε επίσης

Το TIME θυμήθηκε – και εξυμνεί – τον Αλέξη Τσίπρα

Το “Paradise City” των Guns N’ Roses που γοητεύει τον Μητσοτάκη 

Πρώην βουλευτής άφησε τα έδρανα και άνοιξε… ταβέρνα στις ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 13:20