search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 04:16
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: «Τελικός» πρόκρισης στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ

07.05.2024 11:29
pao_makabi

O Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε τη Μακάμπι για το καθοριστικό Game 5 των play-off που θα κρίνει την πρόκριση για το Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (sold out) την Μακάμπι Τελ-Αβίβ (7/5, 21:15) και αναζητά μόνο τη νίκη για να τσεκάρει το εισιτήριο του για το Final Four της Euroleague.

Οι διαιτητές που έχουν κληθεί ώστε να διευθύνουν αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση που θα δώσει το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου, είναι ο Ίλια Μπελόσεβιτς μαζί με τον Εμίν Μογκουλκοτς αλλά και τον Μεχντί Ντιφαλά.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει διαθέσιμο και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος απουσίασε από τα προηγούμενα τρία παιχνίδια της συναρπαστικής σειράς και θέλει να επιβεβαιώσει την παράδοση που φέρνει τον γηπεδούχο νικητή σε Game 5 στις προηγούμενες 18 αναμετρήσεις στην ιστορία της Ευρωλίγκας σε “best of 5” σειρές.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του σε Final Four για πρώτη φορά από το 2012, ενώ η τελευταία συμμετοχή της Μακάμπι ήταν το 2014, όταν κατέκτησε τον τίτλο για έκτη φορά.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η Θύρα 7 ζήτησε από τους οπαδούς του αγώνα με την Άστον Βίλα να φέρουν κασκόλ στο γήπεδο

Ο Αντετοκούνμπο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το προ-ολυμπιακό τουρνουά: «Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει να επιστρέψω»

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στο Final-4 του Champions League στο πόλο – Nίκη επί της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49