search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Προβληματισμός στη ΝΔ για το όριο του 33% στις Ευρωεκλογές που έβαλε ο πρωθυπουργός – «Δύσκολο να πιαστεί» λέει ο Κακλαμάνης

09.05.2024 21:02
KAKLAMANIS NEW

Προβληματισμός επικρατεί στη ΝΔ σχετικά με την εκτίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το όριο του 33% που έβαλε ο πρωθυπουργός, για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ήδη ο Ν. Κακλαμάνης μιλώντας στα parapolitika fm εξέφρασε τον προβληματισμό του ο Νικήτας Κακλαμάνης δηλώνοντας ότι το όριο του 33% που έθεσε ο Κ. Μητσοτάκης «είναι δύσκολο να πιαστεί, αλλά όχι ανέφικτο», καθώς όπως είπε, αυτό θα εξαρτηθεί από τη συνολική συμμετοχή.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το εάν η ΝΔ μπορεί να πέσει κάτω από το 30%, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε: «Εγώ μίλησα με αρκετό κόσμο και τώρα τις γιορτές. (…) Το πρόβλημα είναι να πάει ένας κόσμος που στηρίζει παραδοσιακά της Νέα Δημοκρατία στη κάλπη. Εάν πάει στη κάλπη οι περισσότεροι από αυτούς θα ψηφίσουν το κόμμα, στο οποίο παραδοσιακά ανήκουν».

Αναφερόμενος στο εάν θα πάει ο κόσμος τελικά να ψηφίσει είπε ότι «αυτό δεν το ξέρω ακόμη. Εάν μιλήσουμε γύρω στις 20-25 Μαΐου θα σας πω».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για ΛΑΡΚΟ: Η κυβέρνηση παραδίδει στους ιδιώτες την εταιρεία – Να βρει δίκαιη λύση για το μέλλον της

Η ακρίβεια και τα… ανέκδοτα με τις θεωρίες του Κώστα Σκρέκα

ΥΠΕΘΟ: Ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις σε παραλίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:07