search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:56
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Άδωνι: Θα τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός ως πολιτικό απατεώνα; Πουλούσε βιβλία με δήθεν χειρόγραφα του Ιησού

10.05.2024 16:14
mitsotakis adonis 987- new

Την αποπομπή του υπουργού Υγείας, ζητά με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, επικαλούμενος βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι τηλεΆστυ στο οποίο ο Αδ. Γεωργιάδης πωλούσε αντί 20 ευρώ, βιβλίο που περιείχε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού.

«Ο πρωθυπουργός θεωρεί πράξη “μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης” το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι. Όπως δεν απέπεμψε τη φιλοναζί υποψήφια ευρωβουλευτή του, τον ομοφοβικό βουλευτή του, τον υφυπουργό του που θεωρεί ότι η γυναίκα είναι μόνο για να γεννάει, την υποψήφια ευρωβουλευτή που διακηρύσσει ότι “τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί”», υπογραμμίζει, σχολιάζοντας πως «η αλαζονεία του “41%” είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα».

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο Υγείας με έναν στόχο: τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως. Όμως δεν θα το πουλήσουν για “μόνο 20 ευρώ” όπως το βιβλίο με τις δήθεν επιστολές. Η Υγεία είναι γι’ αυτούς business.

Κι αν αντιδρούν γιατροί και νοσηλευτές; Βαφτίζονται “κάφροι” και “ανθρωπάκια”», αναφέρει και καταλήγει:

«Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους».

Διαβάστε επίσης:

Ρωμανός για ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται το θλιβερό ριάλιτι των στοχοποιήσεων με το οποίο καλύπτουν την ανεπάρκειά τους

Επιστολική ψήφος: Τι πρέπει να κάνουν οι ψηφοφόροι όταν παραλάβουν τους φακέλους τους

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάφτισε ανάπτυξη τους μισθούς πείνας και την εργασιακή ζούγκλα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:55