search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.10.2025 04:42
MENU CLOSE

Οπαδική επίθεση Θεσσαλονίκη: 13 άτομα ξυλοκόπησαν 2 άνδρες και τους πήραν και τις… μπλούζες

13.05.2024 23:39
peripoliko new
φωτογραφία αρχείου

Βάναυση οπαδική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/05/2024) στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Σκάλας Μηχανιώνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr δύο άτομα που απλώς έκαναν τζόκινγκ με μπλούζες με διακριτικά ομάδας δέχθηκαν επίθεση λίγο πριν τις 22.30, από ομάδα 13 ατόμων στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν και τις μπλούζες τους.

Τα δύο θύματα ηλικίας 37 και 40 ετών σε σοκ ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ στον έναν από τους δύο προκλήθηκαν τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή της μητέρας για τον δολοφόνο της Κυριακής

Ολονυκτία των φοιτητών ενάντια στην ισραηλινή σφαγή των Παλαιστινίων – «Η γενοκτονία φέρει τη σφραγίδα ΗΠΑ-ΕΕ- Ισραήλ»

Εύβοια: Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ – Κόσμος εισέβαλε στο παρκέ και χτύπησε παίκτες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.10.2025 02:45