search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 21:51
MENU CLOSE

O Κασσελάκης μιλά για τις άβολες στιγμές στην περιοδεία του: «Υπάρχουν φραστικές επιθέσεις, αλλά εγώ θέλω να προσφέρω» (video)

14.05.2024 13:49
kasselakis 6540- new

Για τις άβολες στιγμές κατά την διάρκεια της περιοδείας του, μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα διαδικτυακό Q&A, στο οποίο είπε πως δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς και φραστικές επιθέσεις έχει δεχτεί και έχουν υπάρχει άνθρωποι που αρνήθηκαν να του δώσουν το χέρι.

«Οχι, δεν είναι όλο αγκαλιές, υπάρχουν και φραστικές επιθέσεις, υπάρχουν και κόσμος που αρνείται να μου σφίξει το χέρι. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχω ενοχλήσει κανέναν στη χώρα μας, ένα ευρώ δεν έχω πάρει, πραγματικά θέλω να προσφέρω, ακόμα και αν αυτό ενοχλεί κάποιον το σέβομαι», ανέφερε ο Κασσελάκης.

«Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι εννέα στους δέκα, είναι πάρα πολύ θετικοί και θερμοί με αγκαλιά και λόγια όπως, “προχώρα μη μασάς”. Άλλοι είναι θετικοί γιατί απλά εκτιμούν ότι αλλάζουμε τα πράγματα, ότι είμαστε μέσα στην κοινωνία, και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι τα social μου αντανακλούν την πραγματικότητα» σημείωσε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όμως, αν όντως ενδιαφέρεσαι να δεις από κοντά τις λιγότερο βολικές στιγμές, έλα μαζί στην καμπάνια μας, είναι ανοιχτή σε όλους» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Άβουλος Μητσοτάκης στις προκλήσεις Ερντογάν, δεν έγιναν βήματα μπρος στην Άγκυρα – Άδειασμα σε Πολάκη για τα εμβόλια

Βορίδης: Δεν κυρώνουμε τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία, «ελαττωματική» η Συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσκόπηση Interview: Ανεβαίνει η ΝΔ, ενισχύεται και η Νέα Αριστερά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 21:49