search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 03:17
MENU CLOSE

Κυκλοφοριακό χάος από… αρκούδα στη νότια Καλιφόρνια (video)

17.05.2024 12:18
arkouda-aftokinita

Απροσδόκητο κυκλοφοριακό χάος προκλήθηκε σε αυτοκινητόδρομο στη νότια Καλιφόρνια, εξαιτίας μιας νεαρής αρκούδας που αποφάσισε να … κάνει τη βόλτα της σταματώντας την κίνηση των οχημάτων. Ο περίπατος της νεαρής αρκούδας έγινε στον αυτοκινητόδρομο 14, κοντά στο Νιούχολ.

Στα βίντεο που τράβηξαν οδηγοί των ακινητοποιημένων οχημάτων φαίνεται η ανέμελη αρκούδα που περιφέρεται μπροστά στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, χωρίς να δίνει καμία σημασία, πριν αποσυρθεί με την ησυχία της σε γειτονικό λόφο. 

Ο Νταν Κέινς, ένας από τους οδηγούς, είπε ότι ανησύχησε για την υγεία της νεαρής αρκούδας, που έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση. 

«Φαίνεται πως η αρκούδα είχε πρόσφατα ξυπνήσει από τη χειμέρια νάρκη, έδειχνε πεινασμένη και διψασμένη και ήταν κάπως σε σύγχυση», δήλωσε στο ABC News ο Νταν Κέινς

Παρότι οι οδηγοί χρειάστηκε να περιμένουν αρκετά λεπτά στα αυτοκίνητά τους μέχρι να αποφασίσει η αρκούδα να φύγει προς το δάσος, ουδείς διαμαρτυρήθηκε, ούτε επιχείρησε να τρομάξει το ζώο. 

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή του Πιέρ ντε Κουμπερτέν προς τον Χίτλερ δημοσιεύθηκε σε βιβλίο – Είχαν φιλικές σχέσεις

Αίγυπτος: Το μυστικό της Μεγάλης Πυραμίδας, που έκρυβε ένας χαμένος παραπόταμος του Νείλου – Σπουδαία ανακάλυψη (photos/video)

«Μεταξύ ζωής και θανάτου ο πρωθυπουργός Φίτσο» – Οι γιατροί συζητούν την μεταφορά του στην Μπρατισλάβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 01:51