Η ζέστη επηρέασε την τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου - Ξεχώρισαν Alpha και Mega
Με οριακή διαφορά επικράτησε ο Alpha του ανταγωνισμού, το Σάββατο. Το Mega έχασε στα «σημεία», από ότι φαίνεται ιδίως στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης αλλά και το πρωί στο διάστημα 10.00- 13.00.
Την Κυριακή χάρη στην απόδοση των σειρών «Η γη της ελιάς» και «Famagusta» το Mega ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό ανασχηματίζοντας διαφορά σαν εκείνη που είχε καταφέρει την Παρασκευή και με μερίδιο μόλις ένα δέκατο κάτω από το 15%.
Στα αξιοσημείωτα της ημέρας το μερίδιο του Open (6,6%) για προφανείς ποδοσφαιρικούς λόγους. Από τις 23.00 κι έπειτα η απόδοση του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη «απογειώθηκε» με αφορμή την αθλητική εκπομπή την αφιερωμένη στην κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν το τέταρτο στην ιστορία του Συλλόγου.
Διαβάστε επίσης:
Έξι στις δέκα εκπομπές με σημαντική τηλεθέαση την Παρασκευή ήταν του Mega
Mega: Πρώτο με σχεδόν τέσσερις μονάδες διαφορά τηλεθέασης από τον ανταγωνισμό την Παρασκευή
Voxeurop: Άρθρο κόλαφος για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα – Πώς εκθέτει το ΑΠΕ