search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:55
MENU CLOSE

Χανιά: Πολύωρο χειρουργείο για τον έναν από τους 2 τουρίστες που μαχαίρωσε ο 48χρονος Σουηδός

22.05.2024 15:15
ekav_new

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους δύο τουρίστες που μαχαίρωσε ο 48χρονος Σουηδός σε ξενοδοχείο στον Πλατανιά Χανίων. H επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα προς Τετάρτη (22.05.24).

«Υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση από τους θωρακοχειρουργούς του νοσοκομείου και από τους γενικούς χειρουργούς μας και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Χειρουργικής Κλινικής», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέα, όπως μεταδίδει το Creta24.

Ο δεύτερος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο. Το πρωί χειρουργήθηκε από ορθοπεδικούς, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μπέας και οι δύο τραυματίες βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το Creta24, αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη, ενώ διερευνούν τα αίτια της επίθεσης, τα οποία μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Φεύγει η αφρικανική σκόνη, έρχεται η «Ψυχρή Λίμνη» με βροχές και καταιγίδες (Videos)

Στυλίδα: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο – Σώοι οι επιβάτες

Συνελήφθησαν για υπόθεση διαφθοράς επτά εφοριακοί από την ΔΟΥ Χαλκίδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:55