search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 11:20
MENU CLOSE

Λοβέρδος: «Ο Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, ο Κασσελάκης δεν ξέρουμε τι λέει»

23.05.2024 12:09
loverdos-dimokrates

Για τους στόχους των «Δημοκρατών» εν όψει των Ευρωεκλογών μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρόεδρος των «Δημοκρατών» αναφέρθηκε στους Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη κυρίως, σχολιάζοντας ότι «ο Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, ο Κασσελάκης δεν ξέρουμε τι λέει. Συνεπώς υπάρχουν δύο προβλήματα. Εγώ δε βάζω προϋποθέσεις για να μιλήσω»

«Ο κ. Κασσελάκης όταν δεν μιλάει τοξικά, μιλάει σαν να έχει ένα απεριόριστο προϋπολογισμό», είπε συγκεκριμένα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχουμε στόχο να ειμαστε μεγάλο κόμμα, το έκτο στη βουλή» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας πως στόχος των Δημοκρατών για τις ευρωεκλογές είναι ποσοστό άνω του 3% και μία έδρα αν υπάρχουν διαθέσιμες.

«Πάμε να δώσουμε μια κυβερνητική λύση στον κόσμο που δυσαρεστείτε από την ακρίβεια και ειδικά οι Μακεδόνες από την ποιότητα της εξωτερικής μας πολιτικής τα τελευταία χρόνια», είπε. «Έντονη αντιπολίτευση αλλά όχι αποσταθεροποιητική», υπογράμμισε.

«Έχουμε σαφέστατο μήνυμα τοποθέτησης στο κέντρο», είπε σχετικά με το πολιτικών στίγμα των «Δημοκρατών» και τόνισε πως και οι 42 υποψήφιοι έχουν πάρει διαζύγιο με τον επαγγελματικό αρνητισμό. «Αν πει κάτι καλό ο κ. Κασσελάκης ή ο κ. Μητσοτάκης θα το δεχτούμε», εξήγησε.

Ο ίδιος εξήγησε πως αν βγάλουν έδρα οι Δημοκράτες στο Ευρωκοινοβούλιο και αν ο ίδιος εκπροσωπήσει το κόμμα, θα μείνει ένα χρόνο και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα στον επόμενο προκειμένου να προετοιμάσει το κόμμα για τις βουλευτικές εκλογές.

Για τα τεκταινόμενα με τη Βόρεια Μακεδονία τόνισε πως θα έπρεπε να λειτουργούν οι επιτροπές παρακολούθησης της εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για δημογραφικό: Κίνητρα για την απόκτηση περισσότερων παιδιών, έμφαση στην «ενεργό γήρανση» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετός διεργασιών για την επόμενη μέρα

ΠΑΣΟΚ: Απομακρύνεται από τον στόχο της δεύτερης θέσης ο Ανδρουλάκης; – Μία έμμεση παραδοχή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 11:14