search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 05:49
MENU CLOSE

Μεξικό: Έξι νεκροί, 56 τραυματίες από κατάρρευση εξέδρας σε προεκλογική συγκέντρωση (video/photo)

23.05.2024 07:55
Untitled design (5)

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τουλάχιστον 56 τραυματίστηκαν, οι 15 σοβαρά, όταν κατέρρευσε εξέδρα εν μέσω προεκλογικής συγκέντρωσης με παρόντα υποψήφιο για την προεδρία του Μεξικού Χόρχε Αλβάρες Μάινεζ, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας.

Γράφοντας στο X, ο πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ είπε ότι μια ριπή ανέμου προκάλεσε το ατύχημα στην πόλη Σαν Πέδρο Γκαρσά Γκαρσία στο βόρειο Μεξικό.

Το βίντεο του ατυχήματος που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον Χόρχε Αλβάρες Μάινεζ να κουνάει τα χέρια του καθώς το πλήθος φώναζε το όνομά του, πριν σηκώσει το βλέμμα για να δει μια γιγάντια οθόνη και μια μεταλλική κατασκευή να ανατρέπεται προς το μέρος του.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος για την προεδρία φαίνεται να τρέχει για βοήθεια καθώς μέρος της εξέδρας ανατράπηκε στη συγκέντρωση.

Ο Μιγκέλ Τρεβίνιο, ο δήμαρχος του Σαν Πέδρο Γκαρσά Γκαρσία, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι και τραυματισμένοι».

Διαβάστε επίσης

Ηγέτης των Εργατικών: «Είναι ώρα για αλλαγή» – Η απάντηση στην προκήρυξη των εκλογών

Γλυπτά Παρθενώνα: Τέλος ο μύθος περί επιστροφής – Δεν τα δίνουν οι Βρετανοί αν δεν αναγνωρίσουμε πως είναι… δικά τους

Η λίστα με τις 10 πιο ταραχώδεις πτήσεις λόγω αναταράξεων για το 2023 – Δύο από αυτές στην Ευρώπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07