search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 18:10
MENU CLOSE

Ράπισμα από Καθημερινή για ΕΥΠ και υποκλοπές: Η κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να μην παίζει με τους θεσμούς!

24.05.2024 12:28
eyp_ktirio

Χαστούκι που δύσκολα «χωνεύεται» ή ξεπερνιέται ρίχνει στην κυβέρνηση η Καθημερινή για την υπόθεση των υποκλοπών και πώς χειρίζεται την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η οποία είχε επιδοθεί σε ένα όργιο παρακολουθήσεων, χωρίς να δίνει λογαριασμό στους θεσμούς της Πολιτείας.

Με ένα άρθρο, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει την εποπτεία της ΕΥΠ, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πάσχος Μανδραβέλης τονίζει ότι το κυβερνών κόμμα «οφείλει να σοβαρευτεί και να μην παίζει με τους θεσμούς».

«Πληρώνουμε μία υπηρεσία, που δεν λογοδοτεί στη Βουλή, δεν εφαρμόζει αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου και ο πολιτικός της προϊστάμενος λέει ότι είναι δική της δουλειά εάν θα εφαρμόζει ή όχι τους νόμους» σημειώνει το άρθρο.

Στο οποίο ακριβώς πριν από αυτό το σημείο παρατίθεται ο διάλογος που είχε ο πρωθυπουργός με δημοσιογράφους σε πρόσφατη συνέντευξή του – αυτή ήταν και η αφορμή για το άρθρο – στην οποία ο κ. Μητσοτάκης τα παραπέμπει όλα στη διάθεση της Υπηρεσίας.

Μάλιστα το άρθρο ξεκινά με το γνωστό από την πολιτική ιστορία του τόπου, μα και τρομακτικό, όπως το χαρακτηρίζει, ερώτημα «Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης για Final Four: Σταθερός στα χρώματα και στο κόμμα και στην ομάδα (Video)

Κουτσούμπας: Τρολάρει τη ΔΑΠ με… παρθενική εμφάνιση στο TikTok – «Καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» (Video)

Φοιτητικές εκλογές: Η «κόκκινη» πρωτιά της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» για τρίτη χρονιά και… η ΔΑΠ που δεν ξέρει να χάνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 18:10