search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:50
MENU CLOSE

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Καινούργιου: «Μου χρέωσε πράγματα που δεν είπα ποτέ» (Video)

25.05.2024 13:19
kwnstantaras_kainourgiou

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου που έκανε για τον ίδιο.

«Μην έρχεστε σε αμηχανία. Όταν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, είναι καλό, νομίζω για να είναι ξεκάθαρο. Δεν βλέπω να υπάρχει καμία διάθεση να τα βρούμε, ούτε εγώ την έχω», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Πριν έναν μήνα είπε ότι είμαι κακός άνθρωπος, ότι δεν με έχει σε καμία υπόληψη, δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί μου και ότι βγαίνω και μιλάω για όλους με χυδαία λόγια. Περιέγραφε έναν άλλον άνθρωπο τέλος πάντων. Δεν θα πω εγώ τι άνθρωπος είμαι αλλά σίγουρα δεν είμαι αυτός που περιγράφει», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Όλο αυτό ξεκίνησε φέτος από άλλη μία επίθεση που εξαπέλυσε στη Φαίη Σκορδά. Αηθέστατη επίθεση και σε μία δύσκολη στιγμή και για ένα προσωπικό πράγμα. Συνεχίστηκε όταν πάλι ήμασταν σε μία δύσκολη στιγμή, όταν η Φαίη «έχασε» τον πατέρα της και είχε σχολιαστεί από πολλές εκπομπές τότε η άδεια καρέκλα. Είχα πει τότε να μην ασχολούμαστε με τις καρέκλες. Την επόμενη μέρα μου έριξε έναν οχετό χωρίς λόγο. Προφανώς θυμήθηκε κάτι», περιγράφει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ δεν έκανα ποτέ προσωπική επίθεση στην Κατερίνα, δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτήν και ποτέ δεν είπα αυτά που μου χρέωσε. Μου τα χρέωσε διαδικτυακά και όχι μόνο η ίδια αλλά όλη η ομάδα. Εγώ όταν θέλω να πω κάτι, το λέω στη βάση που πρέπει. Αν κλείσει η κάμερα, άλλα θα πούμε. Εγώ είπα αυτό που ήθελα και ήθελα να υπερασπιστώ τη Φαίη, όπως θα υπερασπιζόμουν κάθε συνεργάτη μου που δέχεται επίθεση», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με πλήγωσε πάρα πολύ με αυτά που είπε, με αδίκησε απίστευτα»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είμαι ο πρώτος γκέι που μπήκε στην βουλή, υπάρχουν κι άλλοι που δεν το λένε»

Λάκης Γαβαλάς για Μαζωνάκη: «Παθαίνω σοκ, έχω πληγωθεί και γω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01