search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:22
MENU CLOSE

Εύβοια: 25χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας από πολυκατοικία

26.05.2024 13:06
ekav-new

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας 25χρονος άνδρας στην Εύβοια, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στο Βασιλικό Ευβοίας, με τον 25χρονο να εντοπίζεται στη συνέχεια από τις αδελφές του, οι οποίες αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο του τραγικού συμβάντος έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 25χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό άνδρα στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του eviatop.eu, ο 25χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Πάρνηθα: Επιτέθηκαν σε ομάδα εθελοντών – Τους ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν άγρια

Επίθεση με μολότοφ στο εργοτάξιο του Μετρό στο Γαλάτσι

Ανησυχητική διαπίστωση Λέκκα για την κλιματική αλλαγή: «Όλο και συχνότερα θα βλέπουμε ακραία φαινόμενα με επιπτώσεις που ούτε φανταζόμαστε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:22