search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 21:38
MENU CLOSE

Johnny Wactor: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ηθοποιό του General Hospital (photos/videos)

27.05.2024 08:40
JohnnyWactor_kentriki
@instagram

Σοκ προκαλεί η δολοφονία του Johnny Wactor, ηθοποιού της σειράς General Horpital, ο οποίος έχασε με βίαιο τρόπο τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου (25.05.2024) στο Λος Άντζελες από τρεις κουκουλοφόρους στην προσπάθειά τους να κλέψουν ένα ακριβό ανταλλακτικό από το αυτοκίνητό του.

Ο 37χρονος ηθοποιός Johnny Wactor, δολοφονήθηκε όταν είδε τους τρεις δράστες να προσπαθούν να κλέψουν έναν καταλύτη από το αυτοκίνητό του, γύρω στις 3:30 π.μ. στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες.

Η τραγική μητέρα του ηθοποιού, Scarlett Wactor δήλωσε ο γιος της δεν αντιστάθηκε, ωστόσο οι ένοπλοι τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια διέφυγαν με ένα όχημα.

Όπως σημειώνει το TMZ, ο άτυχος Wactor καθώς κινούνταν προς το αυτοκίνητό του, αρχικά θεώρησε ότι το ρυμουλκούσαν και προσπάθησε να μιλήσει σε έναν από τους δράστες, εκείνος απλά τον κοίταξε και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Αστυνομική πηγή, επιβεβαίωσε στους Los Angeles Times ότι ο Wactor ήρθε αντιμέτωπος με τους υπόπτους πριν πυροβοληθεί και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι ύποπτοι διέφυγαν από το σημείο με όχημα και δεν έχουν συλληφθεί. 

Ο ατζέντης του Johnny Wactor, David Shaul, επιβεβαίωσε επίσης το θάνατό του στο Variety. «Ο Johnny Wactor ήταν εντυπωσιακός άνθρωπος», έγραψε ο Shaul σε μια δήλωση και συνέχισε: «Δεν ήταν απλά ένας ταλαντούχος ηθοποιός που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό παράδειγμα ηθικού ανθρώπου για όλους όσοι τον γνώριζαν. Υποστηρίζοντας τη σκληρή δουλειά, την επιμονή και τη στάση του ανθρώπου που δεν τα παρατάει ποτέ».

Ο Johnny Wactor γεννήθηκε το 1986 στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας. Ο πρώτος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν στη δραματική σειρά Lifetime Army Wives και συνέχισε να εμφανίζεται σε διάφορους ρόλους σε τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το Westworld, το OA κ.α.

Από το 2020 έως το 2022, ο Wactor εμφανίστηκε σε περισσότερα από 160 επεισόδια του General Hospital, όπου έπαιξε τον χαρακτήρα Brando Corbin.

«Ολόκληρη η οικογένεια του General Hospital είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Johnny Wactor. Ήταν πραγματικά μοναδικός. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στα αγαπημένα του πρόσωπα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφεραν οι υπεύθυνοι της σειράς σε ανακοίνωσή τους για την απώλεια του ηθοποιού.

Ο Wactor εμφανίστηκε επίσης στην δραματική σειρά «Siberia», στο δράμα «Army Wives» και σε ένα επεισόδιο του «Criminal Minds».

Διαβάστε επίσης:

«Walk with me, Hamptons»: Βιβλίο-ερωτικό γράμμα για το πολυτελές θέρετρο

Η Μαντόνα ξανά μόνη – Χώρισε με τον 30χρονο πυγμάχο σύντροφό της

Συνελήφθη η Νίκι Μινάζ στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 21:34