search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 19:40
MENU CLOSE

Κρήτη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 9χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

27.05.2024 16:49
meth-new

Εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, η 9χρονη που προσβλήθηκε με μηνιγγιτιδοκοκκική μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με το creta24, η μαθήτρια δημοτικού, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα μηνιγγίτιδας παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό και εξανθήματα και οι γιατροί που την εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγιτιδοκοκκική μηνιγγίτιδα. Έτσι, έκριναν αναγκαία την εισαγωγή της στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου την Παρασκευή (24/5).

Ο οργανισμός της 9χρονης ανταποκρίθηκε άμεσα στη θεραπεία των γιατρών και έτσι οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν τόσο οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες όσο και ο ΕΟΔΥ, που βρέθηκε στο σχολείο της 9χρονης προκειμένου να δώσει οδηγίες στους δασκάλους και τους μαθητές.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Εργάτης καταπλακώθηκε από μεγάλο όγκο χωμάτων

Euroleague: Ο ύμνος του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και στο… Μέγαρο Μουσικής

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Δημολάκι Κερατέας – Μήνυμα από το 112

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 19:40