search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:50
MENU CLOSE

Λαμία: Σε εμπρησμό φέρεται να οφείλεται η πυρκαγιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτση»

27.05.2024 14:29
lamia-fwtia-ergostasio-giannitsi

Σε εμπρησμό φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο τροφίμων «Γιαννίτσης», το οποίο εμπλεκόταν στην πρόσφατη υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης μαθητών στη Λαμία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκθεση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος κάνει λόγο για εμπρησμό, ενώ έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Σημειώνεται ότι στην πυρκαγιά καταστράφηκε το εργοστάσιο ολοσχερώς, και μαζί και οποιαδήποτε στοιχεία για αλλοιωμένα τρόφιμα ή παραγωγή και συσκευασία τροφίμων που δεν συνάδει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται πως παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας να διερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς είχε αποστείλει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Η εισαγγελέας ζητούσε να διερευνηθεί η υπόθεση, καθώς η φωτιά σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά την μαζική δηλητηρίαση μαθητών στη πόλη της Λαμίας, από γεύματα που προέρχονταν από το συγκεκριμένο εργοστάσιο κι ενώ οι γονείς ετοιμάζονταν να κάνουν μαζικές αγωγές.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με πέντε τραυματίες στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Conference League: Όλα έτοιμα στην Opap Arena για τον μεγάλο τελικό – Τα μέτρα της ΕΛΑΣ (video)

Ιωάννινα: Τον βρήκαν νεκρό στη μέση του δρόμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:50