search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 08:04
MENU CLOSE

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την Eurovision – Τη φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα

27.05.2024 18:36
satti-new

Η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την Eurovision, καθώς βρέθηκε στην γιορτή του σχολείου της αδελφής της και τραγούδησε το «Ζάρι» αλλά και τα νέα της κομμάτια.

Η αδελφή της φοιτά στη Β’ Λυκείου ενός σχολείου στα βόρεια προάστια και η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε για τη γιορτή που διοργάνωσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», η Μαρίνα Σάττι έφυγε από την πίσω πόρτα του σχολείου, αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις.

Όπως φαίνεται, όταν κατάλαβε ότι υπήρχαν κάμερες στον χώρο, τη φυγάδευσαν, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης:

Black Keys: Αποκάλυψαν τον λόγο που ακύρωσαν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική

Γενέθλια για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πόσα έκλεισε – Πώς της ευχήθηκε η Φίνος Φιλμ (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στο πλατό… χορεύοντας – «Είμαι ευτυχισμένη, είμαι ερωτευμένη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 08:02