Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην διάψευση της Επισκοπής Κέρκυρας σχετικά με την συνταξιούχο που πλησίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
Σε ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: Έχω μόνο ένα πράγμα να πω: Ο ελληνικός λαός έχει αξιοπρέπεια».
«Σας παρακαλώ με ταπεινότητα, γιατί το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, να δείτε μαζί μου αυτό το βίντεο. Σκεφτείτε αν σε μιάμιση μέρα θα δηλώσετε την εμπιστοσύνη σας σε έναν πρωθυπουργό, που λέει τόσο εύκολα ψέματα με κάθε του αναπνοή» επισημαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που συνοδεύει την ανάρτησή του με βίντεο με την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τη γυναίκα, που του είπε ότι «πεινάει» την έφερε ο επίσκοπος.
«Όχι για τα θέματα που ήδη ξέρουμε. Αλλά δεν σέβεται ούτε μία γυναίκα η οποία πρέπει να βγάλει τον μήνα με 140 ευρώ. Και αναγκάζεται να τον διαψεύσει η ίδια η Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας!»
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ισχυριστεί σε συνέντευξή του ότι την γυναίκα την συνόδευσε ο Επίσκοπος Κέρκυρας και μάλιστα μίλησε για fake news της αντιπολίτευσης, ενώ ο Επισκοπή Κέρκυρας με ανακοίνωσή της διέψευσε τον πρωθυπουργό.
Διαβάστε επίσης:
Δημοσκόπηση MRB: Σταθερό προβάδισμα ΝΔ, μάχη στη ζώνη του 3% – Πώς κατανέμονται οι έδρες
Κόντρα Κασσελάκη-Μεϊμαράκη για την ακρίβεια – Η απάντηση στα πυρά και το επίμαχο απόσπασμα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.