Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην αποχή και στην κρίση του πολιτικού συστήματος αναφέρεται το πρώτο σχόλιο της Νέας Αριστεράς μετά την ανακοίνωση των exit polls, που την δείχνουν εκτός Ευρωβουλής.
«Η τεράστια αποχή επιβεβαιώνει ότι το πολιτικό σύστημα διέρχεται βαθιά κρίση και αυτό οδηγεί στην άνοδο της ακροδεξιάς.
Η κρίση αυτή πλήττει και την Αριστερά από την οποία η Νέα Αριστερά δεν εξαιρείται. Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης. Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Αριστερά θα συνεχίσει τον αγώνα της. ιδρύθηκε στην βάση αξιών και αρχών. Δεν ήταν μια ευκαιριακή επιλογή. Η μάχη απέναντι στην κυριαρχία της δεξιάς και της ακροδεξιάς θα συνεχιστεί όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα» καταλήγει το πρώτο σχόλιο της Νέας Αριστεράς.
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης: «Πυξίδα μας δεν είναι η καρέκλα – Υπηρετούμε τον λαό και την πατρίδα»
Ο «εφιάλτης» της ακροδεξιάς επιστρέφει στη Γερμανία: Δεύτερη δύναμη το AfD, σύμφωνα με τα exit polls
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.