Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα που μένει εκτός ευρωβουλής, λόγω και της κακής επίδοσης της ΝΔ στις ευρωεκλογές της Κυριακής είναι χωρίς αμφιβολία ο Πύρρος Δήμας.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα που έβαλαν υποψηφιότητα για μια θέση στην ευρωβουλή, καταλαμβάνει την 9η θέση, πίσω από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και, παρότι έλαβε 135.564 ψήφους, μένει εκτός νυμφώνος. Μάλιστα, η αποτυχία του να εκλεγεί φαίνεται ότι θα αποτελέσει αντικείμενο ειδικής εξέτασης, καθώς υπάρχει μια αίσθηση ότι του κόστισε η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη.
Γενικά, πάντως, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που προέρχονται ή σχετίζονται με το ΠΑΣΟΚ δεν τα πήγαν και πολύ καλά. Συγκεκριμένα:
Πλέον, το ερώτημα που θα απασχολήσει το επιτελείο του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ είναι αν το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει να κάνει με τα πρόσωπα αυτά καθαυτά ή αν αποτελεί έκφραση δυσφορίας του εκλογικού σώματος της ΝΔ για επιλογές που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Αναδιώτης: Στην ευρωβουλή με… εισιτήριο το «η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»
Ευρωεκλογές: Ποια είναι η Μαρία Ζαχαριά που κέρδισε θέση στην Ευρωβουλή με την Πλεύση
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.